Abone Ol

Özgür Özel’in Rakı 140 TL olacak vaadi yobaz Akit yazarını çok rahatsız etti

Akit yazarı Ali Karahasanoğlu, ''CHP iktidara geldiğinde rakı 140 TL olacak'' diyen CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i hedef alarak; "CHP iktidara geliyor.. Meyhaneler sabahlara kadar, camiler ise, sadece namaz vakitlerinde açılacak.." ifadelerini kullandı.

Özgür Özel’in Rakı 140 TL olacak vaadi yobaz Akit yazarını çok rahatsız etti

Karahasanoğlu, mezuniyet töreninde kılıç kaldırarak "Mustafa Kemal'in askerleriyiz" diyen teğmenler için ise "Sandıkta olmasa da, kılıçlarla iktidara geliyor.. İktidara geldiğinde de, çekilen kılıçlarla hesap görmeye geliyor.." dedi. 

Akit yazarı Ali Karahasanoğlu, bugün kaleme aldığı yazısında CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i ve mezuniyet töreninde kılıç kaldırarak "Mustafa Kemal'in askerleriyiz" diyen, hakkında soruşturma başlatılan teğmenleri hedef aldı. Karahasanoğlu'nun yazısı şöyle: 

"Yıllar önce değil, rakı fiyatını ucuzlatacağını bir gün önce, her akşam dostlarla kafayı çektiğini de 10 gün önce CHP Genel Başkanı Özgür Özel kendisi açıkladı..

Heyyyt.. Toz olun..

CHP iktidara geliyor.. Meyhaneler sabahlara kadar, camiler ise, sadece namaz vakitlerinde açılacak..

CHP iktidara geliyor..

HDP için, “Siyasi partiler, demokrasinin vazgeçilmezleridir. Siyasi partileri kapatmak, demokrasilerde asla kabul edilemez” söylemi ile hareket edilirken..

HÜDAPAR için ise..

“Kırmızı çizgimizi zorlayan HÜDAPAR için, savcılar niçin bekliyor. Ne bekliyor?” söylemi ile hareket edilecek..

Velev ki, HDP terör örgütüne destek versin. Terör örgütünün başındaki adamın heykelini dikmeye kalkışsın. Velev ki, PKK sizi tükrüğü ile boğar tehdidi yapsın.. 

Velev ki, HÜDAPAR “Bayrakla sorunumuz yok. Cumhuriyet ile sorunumuz yok. Ama bir hukuk devletinde, başlangıcında, Milli iradenin her şeyin üstünde olduğu azılı iken, milli iradeye “Şu şu maddeleri değiştiremezsin, değiştirmeyi teklif bile edemezsin” demek, çelişkidir. Biz bu çelişkinin giderilmesini istiyoruz” desinler..

Heyyttt. Geliyor, gelecekte olan.. Kılıçlar çekildi, teğmenler çıktı meydana...

Evet, Mustafa Kemal’in askerleri, çıktı sahneye..

CHP iktidara geliyor..

Sandıkta olmasa da, kılıçlarla iktidara geliyor..

İktidara geldiğinde de, çekilen kılıçlarla hesap görmeye geliyor..

Ne olmuş, teğmenler, “Mustafa Kemal’in askerleriyiz” diye slogan atmışlarsa..

Kimin askeri olacaklardı?

Vahideddin’in askerleri mi olacaklardı.."