Abone Ol

Özgür Özel'in yolunu kesip dert yanan çiftçi kadın CHP'li Başkanın eşi çıktı

Fıstık mitingi için Gaziantep’e gelen CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in önü bir grup çiftçi tarafından kesilerek sorunlar dile getirildi. Ancak o anlara dair ortaya çıkan bir detay sosyal medyada gündem oldu. Çiftçilerin Özel'in önünü kestiği anlarda, traktörün üzerinde Özel’e sorunlar hakkında bilgi veren ve çiftçi diye tanıtılan kadının, Nizip Belediye Başkanı Ali Doğan’ın eşi Aslıhan Doğan olduğu ortaya çıktı. Aslıhan Doğan, kısa sürede sosyal medyanın en çok konuşulanları arasına girdi.

Özgür Özel'in yolunu kesip dert yanan çiftçi kadın CHP'li Başkanın eşi çıktı

Sosyal medya, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in fıstık mitingi için geldiği Gaziantep'te yaşanan bir olayı ve Aslıhan Doğan'ı konuşuyor.

Gaziantep’e gelen Özgür Özel’in önü bir grup çiftçi tarafından kesilerek sorunlar dile getirildi. Özel’in önünü kesenler arasında, traktör üzerinde olan protestocu kadının CHP Nizip Belediye Başkanı Ali Doğan’ın eşi Aslıhan Doğan olduğu ortaya çıktı.

Ayağını kırdığı için bir süredir mitinglerine ara vermek zorunda kalan CHP lideri Özgür Özel, doktorlarından onay aldıktan sonra dün Gaziantep'e giderek çiftçilerle bir araya geldi.

YOL ÜZERİNDE ÇİFTÇİLERİN SORUNLARINI DİNLEDİ

Burada düzenlenen mitingde özellikle çiftçinin fıstık fiyatlarıyla ilgili sıkıntılarını dile getiren Özel, daha sonra yol üzerinde dertlerini anlatmak için toplanan çiftçileri dinledi.

Bu anlara ilişkin kareleri sosyal medya hesabından paylaşan CHP Nizip Belediye Başkanı Ali Doğan, "Fıstık Mitingimiz için Sn. Genel Başkanımızı karşıladık. Güzergah üzerinde yolumuzu keserek dertlerini dile getiren çiftçilerimizin sesine kulak verdik" notunu düştü.

BAŞKAN'IN EŞİ ÇİFTÇİ OLDU

Ancak paylaşılan fotoğraflarda kendisini çiftçi olarak tanıtan (traktör üzerindeki başörtülü kadın) ve Özel'e sıkıntılarını anlatan kadınlardan birinin Nizip Belediye Başkanı Ali Doğan'ın eşi olduğu ortaya çıktı.