Abone Ol

Pınar Sabancı annesinin hastalığını anlatırken gözyaşlarını tutamadı

tv100 ekranlarında Cansu Canan ile Yüz Yüze Sohbet programının son konuğu Pınar Sabancı oldu. Sabancı, mutluluk ve kendini iyi hissetmek üzerine önemli bilgiler paylaştı. Sabancıların gelini olan ünlü psikolog annesinin rahatsızlığı hakkında konuşurken gözyaşlarına hakim olamadı.

Pınar Sabancı annesinin hastalığını anlatırken gözyaşlarını tutamadı

"Cansu Canan ile Yüz Yüze Sohbet" programında Psikolog Pınar Sabancı’yı ağırlayan Cansu Canan Özgen, geniş kitleler tarafından ilgiyle takip edilen bir yayın sundu.

Pınar Sabancı, mutlu olmak, yaşamak ve kendini iyi hissetmek üzerine günümüz dünyasında neler yapılabileceğini içtenlikle anlattı. Özellikle, "Hepimizin bir mutluluk limiti var" diyerek, sürekli bir mutluluğun mümkün olmadığını ve hayatın inişli çıkışlı bir serüven olduğunu vurguladı.

"SABANCI OLMAK ZOR MU?" SORUSUNA İÇTEN YANIT

Programda, "Sabancı olmak zor mu?" sorusuna da yanıt veren Pınar Sabancı, "Adaletsiz bir dünyada insanlar bu kadar acılar, zorluklar çekerken ben 'Sabancı olmak çok zor' dersem tabii biraz komik olur. İçinde hiç zorluk barındırıyor mu dersen tabii ki onun getirdiği bazı algılar var." şeklinde konuştu.

DUYGUSAL ANLAR: ANNESİNİN RAHATSIZLIĞINI ANLATIRKEN GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI

Pınar Sabancı, annesinin rahatsızlığıyla ilgili sorulan soruya yanıt verirken duygusal anlar yaşadı. "Bir neden var, acımız için bir sebep var. Bizim bu hayatta kontrol edemeyeceğimiz çok acılar var. Hayatta belki kontrol edebileceğimiz tek şey düşünce yapımız." diyen Sabancı, annesinin hastalığının detaylarını izleyicilerle paylaşırken gözyaşlarını tutamadı.

İZLEYİCİLERİN KALBİNE DOKUNAN PROGRAM

"Cansu Canan ile Yüz Yüze Sohbet" programı, Psikolog Pınar Sabancı'nın içten ve samimi açıklamalarıyla izleyicilerin kalbine dokundu. tv100'ün bu tür programları, bayram boyunca izleyicilere keyifli ve anlamlı anlar yaşatmaya devam ediyor. Bu özel program, izleyicilere hem bilgilendirici hem de duygusal bir deneyim sunarak büyük beğeni topladı.

PINAR SABANCI KİMDİR

Pınar Sabancı, 1981 yılında İstanbul'da doğmuştur. Türkiye'nin tanınmış isimlerinden olan Psikolog Pınar Sabancı, 42 yaşındadır.

Robert Koleji'nde lise eğitimini tamamladıktan sonra, Amerika'nın önde gelen üniversitelerinden Boston Babson College'da İşletme eğitimi almıştır. Aynı zamanda Northeastern Üniversitesi'nde Psikoloji bölümünden çift diploma ile mezun olmuştur. Eğitimine Oxford Üniversitesi'nde psikoloji alanında uzmanlık yüksek lisansı yaparak devam etmiştir.

2010 yılında YASA Holding Yönetim Kurulu Üyesi İlhan Sabancı ile evlenen Pınar Sabancı'nın bu evlilikten üç çocuğu olmuştur. YASA Holding bünyesindeki sorumluluklarıyla iş dünyasında öne çıkan Sabancı, sosyal sorumluluk projelerine olan duyarlılığı ve aktif sosyal hayatıyla da tanınmaktadır.

Pınar Sabancı, Aysel ve Erdener Konca çiftinin kızıdır. Babası felç geçirmiş, annesi ise Demans hastasıdır.