Abone Ol

Sözcü TV'de maaş resti çeken Ebru Baki zammı kopardı, dudak ve burun estetiği yaptırıp ekrana döndü

Sözcü TV’deki ‘Ebru Baki krizinde’ flaş bir gelişme yaşandı. 15 gün ekrana ara veren ve bu süreçte birçok kanalla görüşme gerçekleştiren Ebru Baki, aldığı zamla birlikte Sözcü TV’ye geri döndü. İşte kanalda yaşanan krizin perde arkası…

Sözcü TV'de maaş resti çeken Ebru Baki zammı kopardı, dudak ve burun estetiği yaptırıp ekrana döndü

Sözcü TV’deki ‘Ebru Baki krizi’ 15 günlük aranın ardından sona erdi.

MedyaRadar'ın gizemli yazarı Keskin Kalem'in Sözcü TV'de bazı isimlerin milyonluk maaşlar aldığını yazmasının ardından kanalda ‘Ebru Baki krizi’ patlak verdi.

15 GÜNLÜK İZİNDE BİRÇOK KANALLA GÖRÜŞTÜ

İddiaya göre yönetime tepki gösteren ekran yüzlerinden Ebru Baki, 'Maaşımı ya düzeltirsiniz ya da bırakırım' restini çekti ve 15 günlük izne ayrıldı. Baki’nin bu süreçte ise Halk TV, Ekol TV, TV100 ile görüştüğü öğrenildi.

Yaşanan kriz üzerine Sözcü TV’den yüklü miktarda zam koparan Ebru Baki, 15 günlük aranın ardından ekrana dönüş kararı aldı ve bugün yeniden izleyici ile buluştu.

YENİ İMAJI DİKKATLERDEN KAÇMADI

Ünlü ekran yüzünün yeni imajı ise dikkat çekti. Ebru Baki’nin verdiği 15 günlük arada göz torbasını aldırdığı, dudak dolgusu ve burun estetiği yaptırdığı öğrenildi. Öte yandan bugüne kadar neredeyse tüm yayınlara ciddi yüz ifadesiyle çıkan Ebru Baki’nin aldığı yüklü zam sonraki güler yüzlü ifadeleri ise dikkatlerden kaçmadı.