Abone Ol

TV100 Muhabiri Canan Altıntaş herkesin merak ettiği o detayı açıkladı: Bir şey gördüm demişti...

Türkiye'nin konuştuğu Narin Güran cinayetinde talihsiz kız çocuğunun kaybolduğu 21 Ağustos’tan beri ekranlarda fark yaratan habercilerden biri de TV100 muhabiri Canan Altıntaş... Deneyimli muhabir Canan Altıntaş Narin’in cesedinin bulunduğu gün canlı yayında ağlayarak 'Ben Narin'in yaşamadığını dün hissettim. Bir şey gördüm ve bunu hissettim' demişti. Canan Altıntaş bu kez merak edilen o detayı açıkladı. Bakın Canan Altıntaş ne görmüştü?

TV100 Muhabiri Canan Altıntaş herkesin merak ettiği o detayı açıkladı: Bir şey gördüm demişti...

8 yaşındaki Narin Güran'ın cesedi, Diyarbakır Tavşantepe köyünde yaşadığı evden 1.5 kilometre uzaklıktaki Eğertutmaz deresinin kenarında bir çuval içinde suya gömülmüş ve üzerine bir taş parçası konulmuş olarak bulunmuştu.

Narin’in ailesinden 22 kişi gözaltına alındı, Narin’in amcası Salim Güran ve cesedi dere kenarına götürdüğünü itiraf eden Nevzat Bahtiyar ise tutuklandı.

TV100 muhabiri Canan Altıntaş, Narin’in cenazesinin bulunduğu gün canlı yayında kritik bilgiler verirken anlattıkları arasında çok ilginç bir detay dikkat çekti...

Canan Altıntaş, Narin’in bulunduğu gün gözyaşları içinde konuşurken 'Ben Narin'in yaşamadığını dün hissettim. Bir şey gördüm ve bunu hissettim' dedi.

Bir gün sonra Canan Altıntaş TV100’de canlı yayına yeniden bağlandında, bir gün önce ne gördüğünü açıkladı. Altıntaş “O gün, Narin bulunmadan bir gün önce kapı önünde birkaç kadın Yasin okuyordu. Bölgede Yasin ölülere okunur" diyerek açıkladı.