Abone Ol

tv100 Yeni Yayın Dönemine Habercilikte Öncüyüz sloganıyla başlıyor

Yayın hayatına başladığı günden bu yana haberciliğe farklı bir soluk getiren tv100, bu sezon da haberciliğin enerjisini değiştirmeye geliyor.

tv100 Yeni Yayın Dönemine Habercilikte Öncüyüz sloganıyla başlıyor

Sektörün önde gelen isimlerinin buluşma yeri olan tv100, Cansu Canan ile Hayata Dair’le sabaha yeni bir soluk getiriyor.

Tarafsız, gerçek ve perde arkası haberleriyle gün boyu izleyicisinin karsısında olan, haberciliğin öncüyüzü tv100, bu sezon Ana Haberi’ni yine güçlü bir isme emanet ediyor.

Kübra Par, tv100 Ana Haber’de manipülasyondan uzak, abartısız ve yalın bir yayıncılık anlayışını ekrana taşıyor. 

Türkiye’nin en çok konuşulacak, öğretecek, eğlendirecek programı Muhabbet Kralı da yeni sezonda tv100’de yerini alıyor.

7’den 70’e herkesin sevdiği iki isim Okan Bayülgen ve İlber Ortaylı tv100’de bir araya geliyor. Ve yarışmanın vazgeçilmezi Ali İhsan Varol ile “Alfapetek” hız kesmeden rekabette öncü olmayı sürdürüyor. 

Sporun öncü (güçlü) isimleriyle sektöre damgasını vuran tv100, Ersin Düzen, Volkan Demirel, Ümit Karan ve Tümer Metin’le futbolu tüm şeffaflığıyla değerlendirmeye devam ediyor. 

 

Ünlü spor yorumcusu Haluk Yürekli, Fenerbahçeli eski yönetici Murat Aşık ve futbol medyasının en önemli isimlerinden usta gazeteci İbrahim Seten bu sezon tv100’de tarafsız yorumlarıyla futbolun gündemini belirlemeye devam ediyor…

tv100’ün iddalı programları arasında yer alan Gürhan Hacır ile Taksim Meydanı, Başak Şengül ile Doğru Yorum, Erdoğan Aktaş ile Eşit Ağırlık  ve Buket Aydın Soruyor yeni dönemde de seyircinin karsısında yerini alıyor.

tv100, bu sezonda da dinamik, farklı ve öncü yayıncılık anlayışıyla sektöre yön veriyor, dinamizm getiriyor.