Abone Ol

Ünlü oyuncu Bahar Şahin'e fatura şoku: Bunu ödeyemem

Ünlü oyuncu Bahar Şahin, evine gelen 5 bin 645 TL'lik su faturasına isyan etti. Sosyal medya üzerinden İSKİ'ye tepki gösteren Şahin, yüksek faturanın nedenini sorguladı ve bir açıklama talebinde bulundu.

Ünlü oyuncu Bahar Şahin'e fatura şoku: Bunu ödeyemem

Genç oyuncu Bahar Şahin, evine gelen 5 bin 645 TL'lik su faturasına tepki gösterdi. "Zalim İstanbul", "O Hayat Benim", "Gülümse Kaderine" ve "Tetikçinin Oğlu" gibi popüler dizilerde rol alan Şahin, sosyal medya platformu X'te su faturalarının artışıyla ilgili bir paylaşımı gördükten sonra kendi faturasını kontrol etti. Şahin, faturadaki yüksek miktarı görünce şaşkınlığını gizleyemedi ve duruma kayıtsız kalmayarak İSKİ'ye sosyal medya üzerinden tepki gösterdi. Instagram hesabından faturasını paylaşan oyuncu, "Neden böyle oldu, hala anlamış değilim" diyerek İSKİ Genel Müdürlüğü'nü etiketledi ve bir açıklama beklediğini belirtti.

KAÇAK KULLANIM VARSA AÇIKLASINLAR

Şahin, Instagram'daki paylaşımında, faturanın neden bu kadar yüksek olduğunu anlayamadığını ifade etti ve şu sözlerle tepkisini dile getirdi: "Birileri benim suyumdan kaçak kullanım yapıyorsa, lütfen gelsin konuşalım. Çünkü bu faturayı ödeme şansım yok."