Abone Ol

Yobaz Akit yazarı bebekleri öldüren çeteyi eleştirenleri ajanlıkla suçladı

Akit yazarı Ali Akben, "yenidoğan çetesi" ile ilgili kaleme aldığı yazısında; bu konuda iktidarı eleştirenleri "ajan" olmakla suçladı.

Yobaz Akit yazarı bebekleri öldüren çeteyi eleştirenleri ajanlıkla suçladı

Akit yazarı Ali Akben, "yenidoğan çetesi" ile ilgili kaleme aldığı yazısında; bu konuda iktidarı eleştirenleri "ajan" olmakla suçlayarak, "Bebeklerin öldürülmesi birçoğunun umurunda bile değil. Anlı şanlı tabip odalarımızın böyle garabetlerden haberi bile yok.

Onlar PKK güzellemesi yapmaya devam ediyor. Suçlu belli Erdoğan. Bu kadar net ve açık düşmanlık yapanın yerli olması mümkün değil. Ya dönme ya kripto ya muhtedi ya da ajan" dedi. 

Akit yazarı Ali Akben, en az 12 bebeği katleden "yenidoğan çetesi" ile ilgili "bebek katilleri" başlıklı bir yazı kaleme aldı. Akben'in yazısı şöyle:

"Şifa kaynağı hastanelerimiz skandal haberlere konu olursa hem itibar hem de güven kaybederek asli vazifelerinde de sorunlar yaşamaya başlar.

Sosyal medya soysuzları böyle önemli bir olaydan bile vazife çıkarmakla meşgul. Bu olaydan SGK’nın kaybını tartışırken bile samimi değiller ve Suriyelileri suçlayabiliyorlar.

Bebeklerin öldürülmesi birçoğunun umurunda bile değil. Anlı şanlı tabip odalarımızın böyle garabetlerden haberi bile yok. Onlar PKK güzellemesi yapmaya devam ediyor.

Suçlu belli Erdoğan.

Bu kadar net ve açık düşmanlık yapanın yerli olması mümkün değil. Ya dönme ya kripto ya muhtedi ya da ajan.

Cumhuriyetimiz dedelerimizin şehid kanları ile kuruldu ancak o günden bugüne başımıza gelen felaketlerin sebebini doğru yerde araştırmak gerekiyor.

Yakın geçmiş tarihimiz yeniden yazılmalı. Yanlış iliklenen düğmeden kaynaklı aksaklıkları düzeltmek elbette kolay değil ama imkansız da değil.

Tarihle, kültürle, dinle, diyanetle, milliyetiyle barışık olmak gerekir, ama maalesef bu değerler üzerinden hep algı ticareti yapıldı ve yapılmaya devam ediyor.

Kanaat fakiri, insani değerlerini kaybetmiş, kökü kömeci bozuk bir sürü haşere ile birlikte yaşıyoruz.

Temizliğe önce insan kendi vicdanından başlamalı ama nerede o akıl, nerede o feraset ve nerede o vicdan…"