Haziran ayında hangi burçları nasıl gelişmeler bekliyor?

9 Haziran’da Mars 07:35’te BOĞA burcuna geçiş yapıyor Mars'ın zarar gördüğü boğa burcunda huzursuzluğa sebep olacağından sabırsız olmaya eğilimli tavırlarınız söz konusu olabilir yine finansal anlamda zorlanmalara işaret eden bir sürece giriş yapıyoruz.

Burcu Orhan Hullu Burcu Orhan Hullu

Haziran Ayı Gökyüzü Hareketleri

3 Haziran’da Merkür’ün ikizler burcuna geçmesiyle birlikte 4 gezegenin ikizler burcunda hizalanmasını yaşayacağız. Merkür-Jüpiter -Venüs ve Güneş ikizler yolculuğundayken ilk önce burç değiştiren Merkür'den biraz bahsedelim.

3 Haziran’da 10: 36 saatinde rahat ettiği ikizler burcuna geçen Merkür ile birlikte zihnimiz hızlı çalışmaya başlayacak, beynimiz yeni şeylere öğrenmeye istekli olurken iletişimin de hızlanmasıyla vaktimizin çoğunu iletişime harcayacağız. Fakat; ikizler burcunun doğası nedeniyle konsantrasyonda sorunlar yaşayıp konudan konuya atlamamız mümkün gözüküyor.

Pratik çözümler hayatımızı kolaylaştırsa da bazen zihnimizin birden fazla şeyle meşgul olması sebebiyle odağımızı kaybetme riskimiz doğabilir. Kararlarımız değişkenlik gösterip bu dönem ikilemleri bolca yaşayabiliriz. Fikirlerimizi başkalarına duyurmak ve karşımızdaki kişileri de planlarımıza dahil etmek adına onları ikna etmeye çalışmaktan da geri durmayacağız. Bu dönem bilgi kirliliği, dedikodu ve asparagas haberler çok fazla olabileceğinden her duyduğunuza hemen inanmayın derim!

6 Haziran’da ise 16° ikizler burcunda 15: 36 bir yeni ay yaşayacağız. Türkiye haritasının 12 evinde yaşanacak bu yeni aile birlikte gizli kalmış ya da halının altını süpürmüş konularla ilgili yeni gerçekleri ve bu gerçeklerle ilgili verilen yeni kararları duyabiliriz. Ama yine bu dönem iletişimin güzel akacağı karşılıklı mutabakatların söz konusu olacağı, akıllıca kararlar vereceğimiz hem de vereceğimiz bu kararlardan sonradan hoşnut kalacağımız bir zaman dilimine geçiş yapıyoruz.

9 Haziran’da ise Mars 07:35’te BOĞA burcuna geçiş yapıyor Mars'ın zarar gördüğü boğa burcunda huzursuzluğa sebep olacağından sabırsız olmaya eğilimli tavırlarınız söz konusu olabilir yine finansal anlamda zorlanmalara işaret eden bir sürece giriş yapıyoruz. Bu dönem paramızı elimizde tutmakta zorlanabilir, ön göremediğimiz beklenmedik harcamalar yüzünden keyfimiz kaçabilir. Hareketlerimiz de aynı ölçüde daha yavaş olacağından harekete geçmekte bu dönem zorlanabiliriz. Kendi bildiğimiz doğrulardan vazgeçmeyerek, inatçı ve toleranssız biri hâline dönüşebiliriz. Belki yavaş olabiliriz ama istikrarlı davranarak bu dönem kazanç sağlayabiliriz.

17 Haziran’da ise ilişkiler gezegeni Venüs 09: 20 de yengeç burcuna geçiş yapıyor. Venüs'ün rahat ettiği yengeç burcuna geçişiyle duygusal güvence arayışımız zirve noktasına varacak. Daha duyarlı olup ilişkimizde mantığımız yerine duygularımızla ilerlemek isteyeceğiz. Sevdiğimiz kişilere bakmak, vakit ayırmak, yardım etmek adına harekete geçeceğiz. Duygular derin ilerleyecek ilişkilerde fedakarlık teması öne çıkacak. Bu dönem daha korumacı ve anaç tavırlar takınabiliriz. İlişkilerimiz de sevdiğimiz kişilere karşı temas etmek daha önemli hale gelecek, yatıştırıcı tavırlarınızla ilişkideki dengeyi sağlayabileceğiz. Fakat bu dönem sevgiyi alamadığınızda kırılgan ve kabuğuna çekilen tarafımız ortaya çıkacak. Ama bu dönem başlayan ilişkilerde duygusallık daha ön planda olacak.

22 Haziran 04:07’ de Oğlak burcunda bir dolunay yaşanacak, Güneş’e Merkür ve Venüs eşlik edecek.
Bu dolunayda öncü burçlar yani; koç, yengeç, terazi ve oğlak burçları daha fazla etki alacak.
İş ve kariyer konularında daha öncesinde attığımız tohumların büyümesine şahit olacağız. Dolunayın etkisiyle kadınlar, gençleri ilgilendiren durumlar, sağlık konuları, çalışanlar ayrıca gizli kalmış bazı olaylar gün yüzüne çıkabilir. Bu süreçte iş ve para finans konularında güzel gelişmeler yakalayabiliriz.

29 Haziran’da ise Satürn retro hareketine başlamak üzere durağanlaşıyor. 15 Kasım’a kadar bu süreç devam edecek. 19 derece balık burcunda başlayan Retro hareketi 12 derece balık burcunda son bulacak. Satürn'ün retro geçişinde hisse senedi fiyatlarında düşüşler olabileceği gibi bu geçiş piyasa hareketliliğini de baskılayıp sınırlandıracak. 19 derecede başlaması finansal hareketliliğin olduğu alanlarda durumu daralmaya çevirebilir. Bu durumun etkilerini ekonomik olarak daha fazla hissedebiliriz. 15 Kasım’dan sonra bu etkiler hafifleyecektir.

Haziran ayında burçları neler bekliyor?

KOÇ: Sözleşmeler, imzalar sizler için bu ayın konusu olabilir. Kısa yolculuklar gündeme gelebileceği gibi yeni dostluklar da yakalayabilirsiniz. Aynı zamanda oğlak dolunayı etkisiyle toplum önündeki imajınız, yeni hedefler projeler açısından birtakım önemli olaylar yaşayabilirsiniz. Kariyerinizi ilgilendiren güzel gelişmeler yaşanabilir sadece bilinçaltımızda kalan bir takım konular zihninizi meşgul edip önünüzü görmekte zorlanabilirsiniz bazı çözülmeler yaşayabilirsiniz. Arkadaş çevrenizden birtakım insanlarla aranıza mesafe koymak isteyebilir kendinizi sınır çizebilirsiniz.

BOĞA: Para ve maddi kaynaklarınızla ilgili gündemler Haziran ayının başında sizleri sevindirecek. Kadınlardan yana güzel destekler alabileceğiniz gibi, yeni bir kazanç fırsatı söz konusu olabilir. Bu dönem kendiniz için teknolojik bir alet satın almaya karar verebilirsiniz. Aynı zamanda ay sonu dolunay etkisiyle eğitim, uzak seyahatler, akademik konularla ya da hukuk konularıyla ilgili nihai bir sonuca varabilirsiniz. Bu dönem sadece arkanızdan konuşan ve iş çeviren insanlara karşı dikkatli olmanız gerekiyor.

İKİZLER: kendiniz ve hayatınızla ilgili önemli kararların olduğu bir aya giriş yapıyorsunuz. Yeni hedefler motivasyon kaynakları oluşturup kendiniz için yeni bir sayfa açmak isteyebilirsiniz. Dış görünüşünüzü değiştirip daha hoş ve cazibeli aynı zamanda topluluklar içerisinde fark edilir hale geleceksiniz. Uzak yerlere seyahat planlıyorsanız bazı engellerle ve pürüzlerle karşılaşabilirsiniz. Borç-kredi, alacak, ceza ve vergi konularıyla ilgilenmeniz gerekebilir fakat kariyerinizi ilgilendiren konularda şanslı etkiye sahip olacağınız gibi hayalinizde olan bir işi oluşturmak, başlatmak isteyebilirsiniz.

YENGEÇ: İç dünyanızla ilgili birtakım durumların yaşanabileceği ve bazı farkındalıklar kazanacağını bu dönemde yaşamınızda gitmeniz gereken yolu belirleyip yeni bir serüvene atılmaya karar verebilirsiniz. Sadece bu dönem özel hayatınızı gözlerden uzak tutmak isteyebilirsiniz. İkili ilişkilerinizde ortaklığınız da Haziran sonu önemli gelişmeler yaşanabilir. Ciddi bir beraberliğe karar verebilir, var olan ilişkinize bir üst noktaya taşımak üzere olabilirsiniz. İkili ilişkileriniz yoluyla önemli bir dönüşüm yaşayacağınız bir süreçtesiniz.

ASLAN: Yeni bir sosyal çevreye girebilir güzel dostluklar oluşturabilirsiniz. Kariyerinizle ilgili yepyeni bir iş olanağı bütün vaktinizi alabilir. Bu dönem büyümeye odaklı olacağınız, yeni ve güçlü bağlantılarınız sayesinde işlerinizi kolaylıkla halledebilirsiniz. Bu ay sağlığınızla alakalı konularla ilgili daha özenli davranıp doktor randevularına yönelebilir daha sağlıklı yaşamak adına bazı alışkanlıklarınızı değiştirmek zorunda kalabilirsiniz. Borç alacak vergi konuları üzerine eğilebilir yeni bir yapılandırma fırsatı yakalayabilir bu konuyla ilgili yeni bir düzen inşa edebilirsiniz.

BAŞAK: İkizler yeni ayı sizlere kariyer ve iş fırsatları sunacak. Bu yeni iş konusu ayağınıza gelip sizlerin toplum önündeki saygınlığınızı güçlendirmenizi sağlayabilir. Ayrıca farklı bir iş alanına geçiş yapabilir bir teklifi değerlendirebilirsiniz. Aşk- çocuklar alanında gerçekleşecek dolunayla birlikte bu konularda beklentilerinizin sonuçlarını görebileceksiniz. Satürn, 7. evinizden transit ederken ilişkiler, ortaklıklar alanında sınav verdiğiniz bu dönem retro hareketine başlamasıyla bazı konular su yüzüne çıkıp zorlanmaları beraberinde getirebilir. Borç kredi konularıyla ilgili şanslı etkiler altında olduğunuz için maddi yükümlülükleriniz hafifleyebilir.

TERAZİ: Yeni ay etkisiyle yabancılar, uzak yerler, akademik -eğitim konularıyla ilgili yeni başlangıçlara hazır olun! Yüksek lisans, inançlar ve eğitim, uluslararası konularla ilgili vereceğiniz yeni kararlarla birlikte rotanız değişiyor. İlişkiler ve ortaklıklar konusunda bazı tartışmalar canınızı sıkıp, yaralayıp sizi mücadeleye zorlayabilir. Ay sonuna doğru ev yuva konularıyla ilgili önemli gündemler olabileceği gibi bu gündemler size değişikliğe zorlayacak koşulları oluşturabilir. Bu dönem ikili ilişkilerinizde tartışmalardan kaçının.

AKREP: Ortak kazanç sağlayacağınız projeler gündeminize oturabilir bu durum finansal olarak sizi daha özgür kılabileceği gibi yeni imzaları da ortaya çıkarabilir. Aşk hayatınızla ilgili bazı belirsizlikler canınızı sıksa da sonunda şansın sizin yanınızda olmasıyla birlikte önünüze çıkan sorunların ve aklınızdaki kişiyle aranızdaki engellerin üstesinden gelebileceksiniz. Sağlıksal anlamda bağışıklığınızı güçlü tutmanız gerekiyor Haziran ayı boyunca. Yapacağınız ortak girişimler ve imzalar sonucunda maddi konularda şanslı olduğunuz bir dönem başlıyor.

YAY: Ortaklık ya da bir ilişki yoluyla kendinize yeni bir rota belirleyeceğiniz bir sürece giriyorsunuz. Evli olanlar önemli bir kararın eşiğinde olabilirsiniz. Bekarlar ise evliliğe karar verebilir her 2 durumda da alacağınız bu karar hayatınızı tümden değiştirecektir. Yer değişikliği konuları gündeminizi meşgul edebilir. Maddi konularla ilgili yeni bir iş yoluyla kazanç sağlayabileceksiniz. Birden fazla kişiyle ortak bir projeye evet diyebilirsiniz. Evinizde ise birtakım sorunlarla yüzleşmek durumunda kalabilirsiniz. Dolunay etkisiyle bu durum daha fazla ortaya çıkmaya başlayabilir.

OĞLAK: Bu ay kafanızı işiniz, günlük rutininiz, evcil hayvanınız da ilgili konularla meşgul edebilirsiniz. İş hayatında yeni bir proje başlatmak isteyebilirsiniz. Kardeş kuzen ve yakın çevrenizde birtakım sorunlar yaşayabilme potansiyeliniz söz konusu olacağı için iletişiminize özen gösterin. Aşk konusunda ise yeni başlangıçlara açık bir süreçtesiniz. Daha çok ilişkiler konusunda kendi beklentilerinize sorgulayacaksınız. Kendinize ve hobilerinize bu dönem daha fazla zaman ayırabilirsiniz hatta spora tekrar başlayabilirsiniz.

KOVA: Haziran ayında yeni bir aşk yeni bir hobi sizler için söz konusu olacak. iletişiminizi sağlarken agresif tavırlardan kırıcı sözlerden uzak durmanız lehinize olabilir davranışlarınız sonucu birtakım problemlerle yüzleşmek zorunda kalabilirsiniz. Tatil planlayabilir görmediğiniz kişilerle bir araya gelebilirsiniz. Maddi konularda bir takım zorlanmalar yaşayabilirsiniz bazı ödemelerinizi gecikmeler olabilir . Dolunayın etkisiyle iç dünyanızda bir takım farkındalıklar kazanıp yolunuza devam edebilirsiniz ayrıca bu dönem arkanızdan konuşan ve iş çeviren kişiler ortaya çıkabilir.

BALIK:Bu dönem taşınabilir, evinizi güzelleştirebilir ya da içinize sinen daha güzel bir eve geçiş yapabilirsiniz. Ailenize yeni katılacak kişiler ya da sevindirici evlilik, bebek haberleri söz konusu olabilir. Sosyal çevrenizle ilgili önemli olaylar Haziran sonunda ortaya çıkabilir ,iş ve kariyer konularında yenilikler sizlerin motivasyonunu yükseltecek. Yeni bir çevreye dahil olabilirsiniz. Evinizde huzuru yakalayabileceğiniz ve umutlarınızın yeniden yeşereceği bir dönem sizler için başlıyor.

@astro_brujo